Pije Energjike B52 “Original From Holland”

 

Pija energjike B52 gjithashtu prodhohet vetem dhe eksluzivisht ne Hollande. Pija energjike B52 prodhohet nga fabrika qe prodhon birren Bavaria.

Shenja dalluese te produktit original jane:

  • Vendi i prodhimit ku cilesohet “Produced in Holland”
  • Kanacja ngjyre gri me te kuqe “Barkodin 8”
  • “Tapa e kuqe” me pjesen e siperme te kanaces me ngjyre te kuqe. Risi e vitit 2015 qe krijon nje avantazh konkurues me produktet fallco edhe ato konkurente te drejteperdrejta.
 

Specifikimet e pijes energjike B52 “Original From Holland”:

  • Perberesit: Uje i gazuar, sheqer, rregullues aciditeti, taurine (400 mg/100 ml), aromatizues, kafeine (32 mg/100ml), ngjyrues (E 150 b), inositol (20 mg/100 ml), vitamina ( B2, B3, B5, B6, B12)
  • Shija: E embel me fruta tropikale si embelsia e qershise, ananasit dhe me shije vanilje
  • Permbatja: E lehte dhe e gazuar
  • Perqindja e alkoolit: 0.0%
  • Sherbehet me mire: 3° C
  • Paketimi: Kanace Alumini 250 ml

Motoja “Loaded with Energy” “Plot Energji”